Een cabaña voor mezelf!
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
23 Juni 2007 | Ecuador, Quito
Lieve allemaal,
Ik heb het echt geweldig hier! Ik zit nu in het hostel Alandaluz. Dit is ook een soort van natuurparkje. Er zijn een heleboel mannen die in de constructie of in de tuinen werken. Dat is echt supergezellig en ze vinden mij natuurlijk reuze interessant! Ik heb dus altijd gezellig aanspraak en kan goed mijn Spaans oefenen. Ook zitten er 4 andere vrijwilligers. Zij komen uit Amerika dus dit is weer goed voor mijn Engels!
We hebben al met z´n allen een kampvuurtje gemaakt en we hadden een gitaar mee, dus het was helemaal gezellig.
Afgelopen week heb ik lekker niets gedaan. Ik ben donderdag bij de schooltjes langs geweest en heb geregeld dat ik daar Engels kan geven. Ik heb wel gezegd dat ik volgende week pas ga beginnen. Dus ik had deze week lekker beetje vakantie en heb helemaal niks gedaan.
Het is de hele week al bewolkt. Gisteren voor het eerst de zon gezien met zonsondergang. Zo mooi! Om jullie een beetje te laten mee genieten heb ik er een fotootje van gemaakt.
Ik heb aangegeven dat ik vegetarisch ben want de kip met rijst komt zowat uit mijn neus. Ik zit aan het strand dus bijna iedere dag heb ik verse vis! Echt superlekker. Ook zijn ze hier heel erg van de verse sapjes. Bij iedere maaltijd krijg ik een sapje. Dit is ook wel het enige fruit dat ik binnen krijg, maar het is echt ontzettend lekker!
Vandaag is de eerste dag dat de zon schijnt. Ik heb mijn bikini al aan en ga zo lekker even op het strand liggen. Vanavond ga ik naar een bruiloft, aan het strand, van één van de werknemers. We moeten daar blijven tot de volgende ochtend want om 6.30 komt pas de eerste bus en er zijn geen hostels in de buurt. Gelukkig duurt het feest hier ook zo lang dus nu maar hopen dat ik dat zo lang vol hou!
Ik laat volgende week weer een berichtje achter hoe het is op de schooltjes!
Liefs,
Ik laat volgende week weer een berichtje achter hoe het is op de schooltjes!
Liefs,
25 Juni 2007 - 22:51
Judith:
haaaai Esther!!
whaa wat een avonturen weer na Quito en Otavalo! Ben blij voor je dat je uiteindelijk wel ergens bent beland wat naar je zin is... klinkt zeker niet verkeerd! en... ben je al bruin geworden? haha zo bruin als na ons modderbadje in Banos zal niet lukken denk ik..
Ik heb nog een weekje en dan vertrek ik naar Peru! Maar eerst donderdag nog met de kids naar de dierentuin!
Schrijf maar gauw weer een verhaaltje en foto´s plaatsen! Liefs!! -
26 Juni 2007 - 09:09
Opa En Oma V.Gorkum:
Wij zijn weer thuis in Dongen,hebben een fijne vakantie gehad.Nu zijn wij bezig met aljouw post doorte nemen.Dus onze reaktie hierop krijg je later.Jouw tijd schiet nu lekker op. Liefs en groetjes van Opa en Oma -
21 November 2007 - 15:47
PJ.:
Ik zag dat ik hier helemaal geen berichtje had neergezet! Jammer dat het de hele tijd bewolkt was! :D
PJ.