Vamos al la playa.......oho ohohoh - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Esther Gorkum - WaarBenJij.nu Vamos al la playa.......oho ohohoh - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Esther Gorkum - WaarBenJij.nu

Vamos al la playa.......oho ohohoh

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

19 Juni 2007 | Ecuador, Quito

Ik heb jullie al een tijdje niet op de hoogte gehouden. Daarom bij deze even een korte terugblik.

Ik heb vrijdag afscheid genomen van mijn school in San Pablo. Dit heb ik gedaan met een heerlijke grote taart! En natuurlijk heb ik van de school een aandenken gekregen. Een veeeeeel te groot t-shirt van de school. Wel echt heel lief. Natuurlijk heb ik daar een mooie foto achter gelaten zodat ze me niet zulen vergeten!

Ook ben ik vrijdag bij het gezin weg gegaan. Dit vond ik niet zo heel erg want het was een klein beetje viezig daar en de kinderen werden na een tijdje ook wel vervelend.

Ik heb vanaf vrijdagavond in Quito geslapen. Hier is voor de studenten van de organisatie een studentenhuis. Heel gezellig met allemaal mensen die ik nog kende. Ik heb me afgelopen weekend dus prima vermaakt in Quito.

Morgenochtend, dinsdag, vertrek ik om 7.00 uur met het vliegtuig naar de kust. Ik kon ook met de bus maar dan zou ik alleen met de nachtbus kunnen en dat is niet helemaal veilig dus ik neem lekker de luxe manier!
Ik vlieg op Manta en vanauit daar moet ik met de bus naar Cantalapiedra. Hier ga ik Engels geven op twee schooltjes. Nu had ik alles wat ik mee had genomen om les te kunnen geven in San Pablo achtergelaten. Dus ben ik vandaag hard op zoek geweest naar materiaal. Ik heb 6 posters gevonden met plaatjes en woorden in het Engels. Zoals tellen, fruit, je lichaam enz. Heel leuk. Ook heb ik schmink gevonden. Nu kan ik straks eindelijk leuk de kindjes gaan schminken.

Zoals jullie lezen gaat het helemaal goed met me. Eindelijk ga ik nu een beetje de warmte opzoeken hoewel het wel regenseizoen aan de kust is. Maar er is vast wel een dagje dat ik lekker op het strand kan liggen en kan zwemmen.

Ik houd jullie op de hoogte van mijn nieuwe project. Ik weet zelf ook helemaal niet wat ik moet verwachten. Ik weet zelfs niet waar ik slaap. Maar het komt allemaal wel goed want ik word opgehaald bij de bus.

Heel veel liefs,

Esther.

• 19 Juni 2007 - 09:13

Marrit:

Oh geweldig een filmpje, wat vertederend die koppies en wat een heerlijk stevige tafels :-S!!! This is my head, leuk Essie! Ik wil nog wel een foto met t-shirt zien natuurlijk, nou veel plezier aan de kust, zorg dat ze daar ook allemaal Juf Essie kennen! Xus

• 20 Juni 2007 - 14:03

P.J.:

Hee! toch maar naar de kust! leuk hoor. op de weerberichten zeggen ze dat et daar altijd 30'C is! lekker! heel veel plezier aan de costa Cantalapiedra.
    PJ

• 23 Juni 2007 - 10:50

Sis:

op naar de kust,laat nu het zonnetje maar schijnen,weer en nieuwe uitdaging spannend toch.dikke kus Sis