Eindelijk weer samen!
Door: Mike en Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
17 Juli 2007 | Ecuador, Quito
Ja hoor!! Daar is ie dan eindelijk!!
Na een lange reis van 22 uur ben ik dan eindelijk bij het mooiste meisje van de wereld aangekomen in Quito, Ecuador!
Fantastisch om elkaar hier, op een vreemd vliegveld, in een vreemde stad, in een vreemd land en na een urenlange reis, in de armen te kunnen slaan!
M'n reis was prima, vliegtuig vertrok van Schiphol optijd en arriveerde in New-York zelfs iets te vroeg.
Daar door de douane heen en ook ik moest geloven aan de enorme bureaucratische en omslachtige manier van security van de Amerikanen. Maarja, zal wel nodig zijn denk ik dan.
Gelukkig had ik genoeg tijd en was ik ruim op tijd bij de gate voor m'n vlucht naar Houston. Ook deze was op tijd en na 3,5 uur vliegen stond ik in Houston. Op dat ENORME vliegveld op zoek gegaan naar de gate en wonder boven wonden stond ook m'n vliegtuig naar Quito al klaar voor vertrek.
Daar om 17:50 weggevlogen om vervolgens vijf uur later in Quito weer veilig te landen.
Daar m'n tas gepakt, door de douane heen en op zoek gegaan naar Es!Dat was niet zo'n grote zoektocht, want Esther stond al uren voor de douanepoorten op me te wachten! Rare gewaarwording om elkaar daar dan weer te zien. We hebben redelijk veel contact gehad de laatste maanden maar toch is het weer een beetje vreemd!
Vanaf het vliegveld samen de Taxi gepakt naar het hostel en net de eerste nacht gehad.
Ik heb niet zo'n last van het tijdsverschil, maar moet natuurlijk de dag nog doorkomen. Maar dat moet geen probleem zijn zo met z'n tweeen!
We gaan nu lekker samen de stad in, en ik laat me gidsen door m'n persoonlijke reisleidster!
Kortom, fantastisch elkaar weer te zien en we gaan er samen met volle teugen van genieten!
We houden jullie op de hoogte!
Veel groeten,
Mike en Esther.
We houden jullie op de hoogte!
Veel groeten,
Mike en Esther.
17 Juli 2007 - 16:00
George:
Ha ha ben de eerste. Komt omdat ik het ook spannend vond hoe jullie ervaring zou zijn bij een eerste weerzien na drie maandjes.
Heel veel plezier samen en pas op kleine equadoriaantjes die jullie spulletjes ook mooi vinden. -
17 Juli 2007 - 18:27
Kima:
ja,ja...lekker geslapen zeker!
Veel plezier
X -
18 Juli 2007 - 05:57
Barbara:
Voor mij ook een goed gevoel dat jullie weer gezellig samen zijn.
Geniet ervan de komende tijd,
liefs Barbara -
18 Juli 2007 - 06:55
Aw En Wiert:
hallo hallo
wat gezellig dat jullie eindelijk weer samen zijn, geniet er maar van!
een kus van uit rome, want daar zijn wij nu:)