Luxe!!!
Door: Esther
Blijf op de hoogte en volg Esther
27 April 2007 | Ecuador, Quito
Hola!
Jaaa, dat hadden jullie niet verwacht he, luxe hier! Maar het was echt ongelooflijk!
Via via had ik gehoord dat de Nederlandse ambassade een receptie hield vanwege Koninginnedag! Of iedereen nou uitgenodigd was wisten we niet maar Annet en ik gingen gewoon even een kijkje nemen.
Het zag er allemaal zo luxe uit en allemaal mensen in pak. Wij dachten, we gaan gewoon kijken of wij ook naar binnen mogen. We liepen langs de ingang en werden vriendelijk begroet door de bewakers en opeens stonden we tussen alle hoge piefen van Ecuador!! Er waren ook allemaal ministers van Ecuador!Haha......wat een ervaring. Er was ook zo veel politie overal. Ik denk wegens de rellen, waar ik overigens helemaal niets van merk.
Ik heb mijn toeristische rugzag maar gelijk even onder een tafel geschoven en heb genoten van de heerlijke verse sapjes en wijn! Na een uur te hebben gelachen om het idee dat ik tussen al deze hoge mensen stond voelde ik me ook heel belangrijk!
Na het Nederlands volkslied te hebben gezongen met de ambassadeur werd het buffet geopend. Nou, zo lekker heb ik hier nog niet gegeten!
Ze hadden zelf haring, paling en bitterballen.......dat was dus echt smullen.
Het feest was nog niet afgelopen maar ik moest helaas gaan want ik had les om 13.30. Maar ik heb zeker genoten van deze ochtend!
Ze hadden zelf haring, paling en bitterballen.......dat was dus echt smullen.
27 April 2007 - 15:41
Georgio:
Esther toch, dat zijn streken die je van je vader kan verwachten, maar niet van zo'n net meisje. Misschien hebben ze op koninginnedag weer een receptie. Dat is op ambassades gebruikelijk
Kus G -
27 April 2007 - 22:47
Angemontairo:
Wat schattig die klompjes! Weer even helemaal in de Nederlandse sfeer komen. Zijn Geer en Goor niet langs geweest?
kussiesss -
28 April 2007 - 09:31
Rens:
hahah die es!
Das nog eens leuk! hahaha.
En niemand heeft er iets van gezegd????
echt prachtig!
Kus -
28 April 2007 - 19:10
Opa En Oma V.Gorkum:
Hallo Esther.Jij bent wel een bofkont,mooie tochten maken,lekker smikkelen en smullen (larven) ,recepties,vooruit dan maar.Straks wil je niet meer terug naar Nederland.Nou meisje geniet maar van alles war je geboden wordt,Liefs Opa en Oma -
30 April 2007 - 12:35
Ans:
Hoi Esther.
Af en toe lezen we je website weer even bij en treffen dan de meest amusante informaties. Heel erg leuk om op die manier een beetje op de hoogte te blijven
30 April 2007 - 18:53
Barbara:
Je bent een echte bofkont, geniet er maar van.
liefs Barbara -
30 April 2007 - 19:02
Ramona Van Den Boom:
Hey Esther,
Ik heb nog geen bericht gestuurd maar bij deze nu einedelijk ook iets van mijn kant. Wat leuk om jou verhalen te lezen. Zo te zien maak je van alles mee daar. Het eten ziet er geweldig uit. Wat een geluk dat je daar naar binnen mocht. Ik zal regelmatig wat van me laten horen. Veel plezier daar.
Groeten Ramona -
05 Mei 2007 - 09:58
P.J.:
nou-nou je ziet er uit als een minister:D
anders was je het hilton niet in gekomen.
minister van onderwijs van gorkum!
en in equador met vlaggetjes in je handen als jappaners in amsterdam aan het zwaaien! <:0)
alleen maar leuke dingen daar :D
Groet pj