Nog maar drie weken! - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Esther Gorkum - WaarBenJij.nu Nog maar drie weken! - Reisverslag uit Arnhem, Nederland van Esther Gorkum - WaarBenJij.nu

Nog maar drie weken!

Door: Esther

Blijf op de hoogte en volg Esther

18 Maart 2007 | Nederland, Arnhem

Nog drie weken!!!!

Lieve Allemaal,

Over drie weken is het dan zo ver. Op 10 april om 23.30 stap ik helemaal alleen het vliegtuig in richting Ecuador!

Ik kom aan in de wereldstad Quito waar ik de eerste week in een hostel verblijf en daarna voor 6 weken Spaans ga leren en mijn Spaans mag gaan oefenen in een gastgezin.

Na die 6 weken ga ik naar Otavalo. In deze indianenstad ga ik les geven op een basisschool.

16 juli kom Mike mij gezellig opzoeken en gaan we samen de Galapagos eilanden bezoeken en door Ecuador reizen

Om jullie op de hoogte te houden van al mijn ervaringen laat ik op dit weblog regelmatig een bericht achter.

Vergeet niet na het lezen van mijn verhalen om een klein berichtje achter te laten!

• 25 April 2007 - 16:35

Mike:

Lieverd!

Ook van mij je eerste berichtje! Vind het ontzettend knap van je wat je gaat doen. Ben trots op je!

Kusje, Mike.

• 25 April 2007 - 16:35

Kirsten:

HAJOOOOOOO!!!

Spannend hoor... Ik zal je een paar leuke thuis kiekjes sturen als je weg bent...
    Dikke koes!

• 25 April 2007 - 16:36

Gerjan:

Check.....Gerjan,
    Super relaxed hoor, een paar maandjes Ecuador. Veel plezier daaro!
    O ja....de soep was echt mega-lekker!

• 25 April 2007 - 16:37

Parma:

Wow es, wat spannend, het komt nu wel heel dichtbij! Je kunt nu echt aftellen.. nog 22 nachtjes! Leuk om zo op de hoogte gehouden te worden van wat jij daar allemaal beleefd! En wij kunnen jou natuurlijk op de hoogte houden van alle ontwikkelingen hier Gelukkig gaan we nog even wat feestjes vieren voordat je weggaat! Tot snel, liefs xx

• 25 April 2007 - 16:38

Oma Van Gorkum:

Lief Goudlokje van mij.ik ben geweldig trots op jou met wat je allemaal gaat ondernemen.Ik wens je een goed verblijf in Ecuador.
    Dikke kus Oma

• 25 April 2007 - 16:38

Barbara:

Lieve schat, wat een fantastische onderneming, geniet ervan en pas goed op je zelf.
    Heel veel liefs van een trotse moeder

• 25 April 2007 - 16:39

Joost:

Big Brother is watching you
    Eerst nog ff een party aan de apeldoornseweg!

mzzls

• 25 April 2007 - 16:40

George:

Lieve muis heel veel wijsheid en plezier daar op hoogte. We gaan je volgen.
    Liefs George